A mikrohullámú internet 3+1 nagy előnye

Ha olyan helyen szeretnél internetelérést, ahol nincs kiépítve kábel, ma már több lehetőségből választhatsz. A mikrohullámú internet például stabil és gyors netkapcsolatot jelenthet, és ezen túlmenően is jó pár előnye lehet, nézzünk most ezek közül néhányat. 

A különböző mobilinternet csomagokon túl ma már nagy sebességű, megbízható internetkapcsolatot élvezhetsz mikrohullámú interneteléréssel is. Ennek lényege, ahogy a neve is mutatja, hogy az internet mikrohullámon érkezik.

Hogyan kell ezt elképzelni? Az egész a wi-fi működéséhez hasonlít leginkább: képzelj el egy tornyot, nevezzük bázisállomásnak, amelynek a környékén egy elég nagy sugarú körben lehet fogni a jelet, esetünkben az internetet. A körön belül gyors, megbízható internetelérést lehet biztosítani, kábeles kapcsolat nélkül, mind lakossági, mind üzleti ügyfeleknek.

Ezen túl is számos előnye van a „mikrós” internetnek, lássunk most ezek közül néhányat.

 3+1 előny, ha a mikrohullámú internetet választod

  1. Internetet mindenhová – Akár egy eldugottabb helyen lévő nyaralóba vagy rendezvényhelyszínre, akár egy újépítésű társasházba is lehet mikrohullámú internetet telepíteni, hiszen nem kell addig elhúzni egy szolgáltató internetkábelét. 
  1. Gyors és egyszerű megoldás – A telepítés gyorsan, egyszerűen megoldható, közvetlenül számítógépre kötve vagy routerrel is. A mikrohullámú internet nem függ meglévő telefonvonaltól, TV adástól, nincsenek rejtett költségek. Az internetkapcsolat viszont megbízható, és alkalmas lehet mindenki számára, akinek a nap 24 órájában fontos az online jelenlét.

2. Olcsóbb – Nem kell minden egyes bekötéshez kábeles kapcsolatot kiépíteni, ami nagyobb költségekkel, na és persze nem mellékesen több munkával is járna.

3. Többféle csomag elérhető – Akár magánszemélyként, akár a vállalkozásodnak „köttetnéd be” a netet, mikrohullámú internetszolgáltatásunk jó megoldás lehet számodra. Találd meg Te is a számodra legmegfelelőbbet háromféle lakossági és hatféle üzleti csomagajánlatunkból!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben és vonzáskörzetében szeretnéd mikrohullámú internetszolgáltatásunkat igénybe venni – jelenleg itt érhető el -, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást az internetelérésre!