A ti cégetek életét is megnehezíti a home office?

2020-ban számos cég váltott át otthoni munkavégzésre. Ezzel megváltozott a munka üteme, kevésbé gördülékeny a gyakori távollétek és veszélyeztetettség miatt (táppénz, karantén, stb). Mindez frusztrációt okozhat, mely otthoni körülmények között még jobban fokozódhat!

Elmaradt határidőket és nagyobb feszültséget tapasztalsz a kollégák között? Úgy érzed, valami megváltozott, ezért szeretnéd a lehető legjobbat nyújtani home office során?

Lelassult a kommunikáció cégednél?

Amikor egyszerre több kolléga is otthonról dolgozik, az komoly felkészültséget és megbízható technológiát igényel. Ha távvezérlés fejenként 1-1 szabad számítógépet és nagyobb áramfogyasztást igényel az irodában. Ez számos plusz – és felesleges – költséget jelent havonta!

Megkönnyítené munkátokat, ha a céges fileszerverek egyszerűbben elérhetőek lennének otthonról?

Mintha csak az irodában lennétek!

A jelenlegi helyzetben mindenkinek gyorsan kellett alkalmazkodnia a home office-hoz, ráadásul határozatlan időre. Éppen ezért kidolgoztunk egy rendszert az otthoni munka támogatására, mely hibátlan technikai hátteret nyújt a cég zavartalan működéséhez!

Segítségével úgy tudjátok használni irodán kívülről az irodai infrastruktúrát, mintha bent lennétekk az irodában! Nyomtathattok, eléritek a céges belső meghajtókat, szervereket, szoftvereket, NAS-t, videórendszert stb. A szolgáltatás az irodában kerül telepítésre, így válik lehetővé a távmunka!

HOME OFFICE csomagunkkal biztos lehetsz abban, hogy munkatársaid megfelelő körülmények között végzik munkájukat otthonról is!

“Az otthonról dolgozók aránya 2020-ban megduplázódott.”

Rekordot döntött a távmunkások száma – 24.hu /2021. 01. 08/

Mit tartalmaz HOME OFFICE csomagunk? 

VPN szerver szolgáltatás

mely lehetővé teszi a távoli munkavégzést.

Optikai internet kapcsolat

1 Gbit/s azaz 1000Mbit/s sebességű optikai internetszolgáltatást adunk szolgáltatásunkhoz, WiFi képes routerrel, fix publikus IP címmel.

Párhuzamos munka

3 felhasználó egyidejű távoli kapcsolódását biztosítjuk, mely igény esetén bővíthető.

A Net-Portál 100% magyar tulajdonú cég, mely 2005 óta a magyar KKV szektor aktív támogatója. Fő profilunk az internet,-és telefonszolgáltatás, de igény esetén komplex megoldásokat is nyújtunk különböző informatikai problémákra.

Fontos számunkra, hogy az ügyfeleink azt kapják, amire szükségük van. Ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük és az igényekhez igazítjuk szolgáltatásainkat. Ügyfélszolgálatunk élőhangos, mely során arra törekszünk, hogy rövid időn belül reagáljunk a felmerült problémákra. Jelenlegi fő célunk, hogy HOME OFFICE szolgáltatásunkkal segítsük a munkavállalókat a jelenlegi helyzetben is!

Kiegészítő szolgáltatásaink HOME OFFICE csomagunkhoz

ROUTER CSERE

Router nagyobb teljesítményű WiFi-vel

PLUSZ FELHASZNÁLÓ

Plusz távoli felhasználó hozzáadása igény esetén

10 PORTOS ROUTER

5 portos helyett 10 portos router

“ÖRÖK” GARANCIA

Folyamatosan menedzselt routert biztosítunk, melynek távfelügyeletét a szolgáltató végzi. Így amíg a szolgáltatás él, karbantartjuk, illetve hiba esetén cseréljük azt.

GYORS, EGYSZERŰ BEVEZETÉS

Néhány napon belül használható
home office irodaátalakítás.

Szeretném megkapni a díjmentes magazint!

Home Office csomag érdeklődés