NetPortal

Informatika egyszerűen

NetPortal

Hisszük, hogy a rendszeres és tervezett fejlesztések meghozzák a gyümölcsüket. Ennek köszönhetően nyertük el ügyfeleink bizalmát és hűségét, hiszen a folyamatos fejlődés mindkét fél közös érdeke.

NetPortal

Történetünk évszámokban

^
2005

Net-Portál megalapítása, 100% magyar tulajdon

Cégünk, a Net-Portál Kft. 2005-ben alakult. Nagy sebességű, korszerű internet elérést szolgáltatunk nem csak az üzleti, hanem a lakossági előfizetőinknek is.

2005-ben, az induláskor azt tűztük ki célul, hogy a Debrecen belvárosában lévő lakótelepet kiváló minőségű internet szolgáltatással látjuk el. Ez a célkitűzés sikerült: a sorozatos fejlesztésekkel párhuzamosan a T-Com-mal együttműködve országos internet szolgáltatók váltunk.

^
2006

Országos szolgáltatóvá válunk

2006 is mozgalmas év volt a cég életében. Ekkor váltunk országos internet szolgáltatóvá a Dsl szolgáltatásunk kiépítésével. Emellett a fókusz a folyamatos fejlesztésen volt: saját szervertermünkben gigabites optikai hálózatot építettünk ki. A technológiai fejlesztések iránti szenvedélyünk azóta is töretlen.

^
2008

Movinet Kft. debreceni internetszolgáltató  hálózatának felvásárlása

A következő évben Debrecen egészét lefedő mikrohullámú internet hálózatot építettünk ki, majd 2008-ban felvásároltuk a Movinet Kft. Mikrohullámú üzletágát.

^
2009

IP telefon szolgáltatás bevezetés

A fejlődés haladt tovább, és 2009 év végén új szolgáltatást vettünk fel a palettánkra. Az internetes telefonszolgáltatásunk (link: VoIP telefonszolgáltatás) azóta is népszerű, többek között a kiváló hangminőségnek, és a kedvező percdíjaknak köszönhetően.

^
2012

Telefonközont fejlesztéseknek köszönhetően kihelyezett és virtuális telefonközpontok

2012-ben kihelyezett virtuális telefonközpontokat létesítettünk annak érdekében, hogy a telefonszolgáltatásunk még kényelmesebb legyen az ügyfeleink számára.
^
2015

Üzleti ügyfeleink számára egyedi technikai/informatikai megoldások

2015-től kezdődően üzleti ügyfeleink számára egyedi technikai/informatikai megoldások is nyújtunk, mint például telephelyi WiFi hálózat kiépítése, beléptető rendszerek, IP-alapú kamera rendszerek.
^
2019

7 társszolgáltatóval együttmüködve IoT Zrt. megalapítása az IoT megoldások országos szolgáltatásának érdekében

Szenvedélyünk a technológia, és a műszaki fejlesztések. Ennek szellemében lettünk társalapítói 2019-ben az IoT Zrt-nek, amely hét, a korszerű megoldásokért rajongó magyarországi vállalat összefogásából jött létre.
^
2020

Beköltöztünk a Magyarországi adatcserélő központba (Bix)

A 2020-as év sem törte meg a lelkesedésünket: csatlakoztunk a magyarországi adatcserélő központhoz.
^
2021

Home Office szolgáltatás indítása, Optikai szolgáltatás indítása

2021 elején látva a pandémia okozta nehézségeket a cégek életében, bevezettük a Home Office szolgáltatásunkat.

Teljes körű irodai szolgáltatás

Minden fejlesztésünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinket teljes körű irodai szolgáltatásokkal magas színvonalon szolgáljuk ki.

Nagyvállalati és KKV 

A szolgáltatásokat egyedülálló rugalmassággal igazítjuk ügyfeleink igényeihez, nem csak a nagy vállalatok részére, hanem a KKV szektorba tartozó ügyfeleinknek is.

Rugalmas ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján reggel 06:00-tól éjjel 24:00-ig áll az ügyfelek rendelkezésére. Rugalmasan az előírások betartásával kezelünk minden megkeresést. Igyekszünk minden kérdést, esetleges problémát a lehető leghamarabb megválaszolni, megoldani.