Esettanulmány: home office

A Net-Portal kiemelkedő szakértelemmel, rugalmas, fenntartható és biztonságos szolgáltatásaival kínál komplex megoldást üzleti vagy otthoni internet szolgáltatások stabil működéséhez, hatékony távmunka rendszerek kialakításához, valamint IP alapú telefonszolgáltatások biztosításához – már 16 éve. A következő néhány bejegyzésben egy-egy esettanulmányon keresztül szeretnénk bemutatni cégünk adott üzleti problémára alkalmazott sikeres megoldásait. 

Egy kelet-magyarországi, kis létszámú autóipari vállalkozás keresett meg minket tavaly azzal a cégek ezreit érintő problémával, hogy egy olyan, megfelelően kialakított távmunka rendszerre van szükségük, amelyben a munkavégzés helyszíntől függetlenül is zavartalanul tud működni. Az üzleti probléma felmérése után azonnali megoldást javasoltunk – az alábbi esettanulmány szerint.

ÜGYFÉL 

Iparág: autóipar

Terület: Hajdú-Bihar megye 

Cégméret: 10 fő

Időszak: 2020- 

ÜZLETI PROBLÉMA 

Az egész világot felforgató pandémia a munkavégzési szokásokra is hat. Több vállalkozás került hirtelen abba a helyzetbe, hogy össze kellett hangolni az otthonról dolgozó kollégák működését, esetleg hibrid rendszert kellett kialakítani a pótolhatatlan helyszíni dolgozók és a távmunkát választók között. Ez sok helyen okozott a folyamatszervezési és operatív problémák mellett technológiai kihívásokat is. 

MEGOLDÁS 

Az otthoni munka támogatására kidolgoztuk azt a rendszert, amely egyszerű technikai hátteret nyújt a cég zavartalan működéséhez. Home office szolgáltatásunk segítségével garantált a stabil internet, a céges fájl szerverek egyszerűbben elérhetőek otthonról, könnyebb a távolról dolgozó munkatársak összehangolása. Mindez a vállalati adatbiztonság megtartásával, egy megbízható technológiai partnerrel. 

ÖSSZEGZÉS

  • Home office rendszerünknek köszönhetően lehetővé tesszük a párhuzamos munkát, több felhasználó egyidejű távoli kapcsolódását.
  • VPN szerver szolgáltatásunkkal segítjük a céges rendszerek távoli elérését. Használhatja a fájl szervereket, NAS-t, a szoftvereket stb.
  • A szolgáltatáshoz magas műszaki tartalommal rendelkező menedzselhető routert biztosítunk, melynek segítségével ügyfelünk távolról élvezheti az irodája által nyújtott szolgáltatásokat.
  • A gyors és egyszerű bevezetés garantálja, hogy nincs napokig, hetekig tartó fennakadás a munkavégzésben, hanem zökkenőmentes átállással lehet távmunkára váltani.
  • Folyamatosan menedzselt routert biztosítunk, melyre örök garanciát vállalunk ügyfeleinknek.