Ügyfélszolgálat és azonnali hibaelhárítás ügyfelünknél

Gyakran felmerülő probléma, hogy bár valami megfelelően ki van építve, rendszeresen hibák merülnek fel és azonnali hibaelhárításra van szükség. Élelmiszeripari, 50 főt foglalkoztató ügyfelünk számára nem csak minőségi szolgáltatást, hanem élő ügyfélszolgálatot is szeretett volna, hogy bármilyen probléma esetén is megfelelően biztosítva legyen az egyes munkaállomások összeköttetése.  

 

ÜGYFÉL 

Iparág: élelmiszeripar 

Terület: Hajdú-Bihar megye 

Cégméret: 50 fő

Időszak: 2020- 

ÜZLETI PROBLÉMA 

Ügyfelünk már rendelkezett internet szolgáltatással, de nem volt elégedett a rendelkezésre állással és a hibajavítás gyorsaságával, minőségével. Új, megbízható partnert keresett, ahol nem csupán a szolgáltatás minősége magas, hanem élő ügyfélszolgálattal biztosított a könnyű kapcsolattartás, az esetlegesen felmerülő kérdések vagy hibajavítási kérések kezelése. 

MEGOLDÁS 

A meglévő bérelt vonal lecseréléséhez először egy teszt rendszert biztosítottunk, hogy a kipróbálási lehetőség után ügyfelünk nyilatkozhasson a munkavégzéshez szükséges sávszélesség igénye kapcsán. Nagyon fontos a megfelelő rendelkezésre állás, hiszen az egyes telephelyek, gyáregységek bérelt vonalon vannak összeköttetésben egymással. 

ÖSSZEGZÉS 

  • A kiépített bérelt vonal megfelelő stabilitást biztosít az egyes telephelyek, gyáregységek összekötésére. Ügyfelünknél kiemelten fontos ez a megbízhatóság, hiszen egy pár órás kiesés is veszélyeztetné az üzletmenetet. 
  • A folyamatos rendelkezésre állás és a 7/24-es távfelügyelet garantálja, hogy nincs fennakadás az egyes munkafolyamatok elvégzése kapcsán. • Az élő, telefonos ügyfélszolgálat azonnali reagálási, kérdezési lehetőséget biztosít.
  • Az esetleges hibajavítási munkálatok a bejelentéstől számított 24 órán belül megtörténnek, szemben a piaci átlagként jellemző 72 órával.
  • A szimmetrikus letöltési és feltöltési sávszélesség garantálja a különböző helyszínek közötti összeköttetést, a rendszerek működését. 
  • Ügyfelünk számára fontos az adatbiztonság, így megnyugtató számára rendszereink technológiai háttere, innovatív megoldásai.