Üzleti internet kisvállalkozásoknak

Egy 2018 óta működő négyfős szolgáltató cég Hajdú-Bihar megyében internet szolgáltatással  kapcsolatos problémája azonnali megoldásra várt; manapság csak akkor lehet életben maradni az amúgy is telített piacon, ha egy vállalkozás könnyen és gyorsan elérhető az interneten is – megfelelő hálózat kiépítésében segítettünk nekik az alábbiak szerint.  

 

ÜGYFÉL 

Iparág: szolgáltató

Terület: Hajdú-Bihar megye 

Cégméret: 4 fő

Időszak: 2018- 

ÜZLETI PROBLÉMA 

Ügyfelünknél két esetben is megoldottuk az internettel kapcsolatos problémáját:

  1. Korábbi telephelyén nem megfelelő internet szolgáltatást kapott egy másik szállítótól, így kérte a szolgáltatás fejlesztését, cseréjét. 
  2. Az immár jól működő hálózat költöztetésénél szintén kidolgoztuk az új iroda hálózatát, kiépítettük a végpontokat, biztosítottuk a stabil működést. 

MEGOLDÁS 

A meglévő internet hálózatot először felmértük, majd az igényeknek megfelelően lecseréltük, hogy az ügyfél stabil internetet és megfelelő sávszélességet kapjon. Az így működő rendszer költöztetésében is részt vettünk: az új iroda felmérése, az internet hálózat megtervezése és kiépítése szintén cégünk feladata volt. 

ÖSSZEGZÉS

  • Az üzleti internet szolgáltatás egyik sarokpontja a megfelelő felmérés, az igények ismerete. Tapasztalt kollégáink megfelelő tájékoztatást nyújtanak, hogy cégre szabott hálózatot tudjunk kiépíteni, mely stabilan és megbízhatóan működik. 
  • Üzleti előfizetésünkhöz publikus IP címet biztosítunk, igény esetén fix IP címmel.
  • A végpontokat a felhasználás figyelembevételével alakítjuk ki, optimalizálva a helyszín specifikumaira, a funkciókra és a fejlesztési lehetőségekre.
  • Már egy 3-4 fős KKV üzleti folyamatait támogathatja és fejlesztheti egy jól kialakított informatikai rendszer, hiszen a stabilan működő internetes hálózat zökkenőmentessé teszi a mindennapos munkavégzést.